Női körben – Útkeresés és önismeret a táncterápia segítségével

Miként segíthet a táncterápia női erőforrásaink kiteljesedésében? Hogyan oldhatóak fel testünkben hordozott blokkjaink? Mi kell ahhoz, hogy rátaláljunk saját vágyainkra es szükségleteinkre, és felszabadultan megélhessük őket? Hogyan segít a csoportterápia kapcsolati mintáink feltérképezésében és új reakcióminták tanulásában?

A táncterápia nemcsak énerősítő, hanem feltáró hatású is. Az archaikus, ősi kapcsolódás önmagunkhoz közelebb visz olyan érzésekhez, amelyek mélyen eltemetve rejtőznek bennünk, és a szavak szintjén kevésbé hozzáférhetők. Segít, hogy ne csak azt a "szépséget" lássuk, amelyre megtanítottak minket, és ne csak azokat az érzéseket merjük megélni, amelyek mások által elfogadottak.
Jarovinszkij Vera tanácsadó szakpszichológus, integrált kifejezés- és táncterapeuta, aki kortárs táncos múltja után, közel húsz éve vezet táncterápiás csoportokat és műhelyeket. A szalonbeszélgetés során Szörnyi Krisztina, a HVG Extra Pszichológia magazin főszerkesztője kérdezi terápiás tapasztalatairól és A terapeuta esetei sorozatban megjelent új könyvéről.

Időpont: 2020. szeptember 9., 18:00 óra

Az élő online beszélgetést zárt Facebook-csoportban követheted majd, amelynek során kérdéseket tehetsz fel a szakembernek.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet itt tudsz megtenni.

Regisztráció után válasz e-mailben küldjük el a zárt Facebook csoport linkjét. Kérjük, azzal a névvel regisztrálj, amilyen Facebook profillal kéred majd a felvételedet a zárt csoportba.